Webináře je online seminář. Lektor přednáší živě prostřednictvím webové kamery. Posluchači sledují seminář doma u svého počítače. Komunikace probíhá přes chat, případně mikrofon či video hovor. Jedná se o moderní a pohodlnou formu výuky. Po přihlášení (informace dole) dostanete podrobné informace, jak se k webináři připojit.

Termín: 3. 5. 2016 v 17:30 hodin


Jak získat peníze na projekty ve farnostech

(možnosti financování investičních i neinvestičních záměrů farností z evropských fondů)

Chcete znát možnosti financování projektů v následujících několika letech? Zastáváte názor, je dobré být připraven a podpořit činnosti ve farnostech? Víte, jaké jsou možnosti v následujících několika měsících? Chcete si projít kroky k přípravě kvalitní žádosti o financování Vašeho projektu?

Po dvou hodinách budou účastníci zapojení do webináře JAK ZÍSKAT… schopni orientovat se v možnostech financování z EU, prozkoumají základní parametry přípravy dobré žádosti, dozvědí se o možnostech podávání žádostí do konce roku 2016. Seznámí se s programem na podávání žádostí o financování svých záměrů.

  1. Část – prezentace, výklad, ukázky 20 min., 10 minut otázky
    - Operační programy, které jsou pro činnost farnosti relevantní.
    - Jak se orientovat v dokumentech jednotlivých EU programů a kde je hledat.
    - Ukázky realizovaných projektů.
  2. Část – prezentace – 20 minut, otázky – 10 minut
    - Co to je výzva.
    - Jaké jsou aktuální výzvy k podávání žádostí.
    - Na co se zaměřit při vybírání správné výzvy.
  3. Část – prezentace 20 min., shrnutí, závěr, poslední dotazy – 10 minut
    - Tipy a triky pro psaní žádostí
    - Ukázky systému MS2014+

Lektor webináře: Mgr. Jiří Kučera. (etoped, praxe - individuální terapie, poradenství, supervizní práce, praxe při řízení týmů, daseinsanalytický výcvik v komunitní a skupinové psychoterapii akreditovaný pro zdravotnictví ČLS JEP, další vzdělávací semináře v oblasti psychoterapie, psychologie, řízení)


Maximální kapacita jednoho webináře je 20 posluchačů. Proto se neváhejte přihlásit co nejdříve!

Podmínky účasti na webinářích: být autorizovaným uživatelem signály.cz

Přihlášky: Zaslat e-mail na [email protected] (jméno, příjmení, mobil - pro výpadek spojení, nick na signálech).

Webináře se účastníte doma u svého počítače. Pro účast na webináři je třeba mít sluchátka, mikrofon, popřípadě kameru (není podmínkou) - rychlost připojení min 512 kb/s a to pro odesílání i přijímání dat (odpovídá to přibližně rychlosti potřebné pro telefonování přes Skype včetně zapnutého videa). Rychlost připojení je možné změřit zdarma na webových stránkách www.rychlost.cz nebo www.speedmeter.cz.