Webináře je online seminář. Lektor přednáši živě prostřednictvím webové kamery. Posluchači sledují seminář doma u svého počítače. Komunikace probíhá přes chat, případně mikrofon či video hovor. Jedná se o moderní a pohodlnou formu výuky. Po přihlášení dostanete podrobné informace, jak se k webináři připojit.

Na podzim 2015 nabízíme uživatelům signály.cz hodinový seminář od blogerky Veroniky Pořízkové (Z ghetta blog) o blogování. Know how ze semináře mohou účastníci perfektně využít pro zlepšení svých signaláckých blogů.

  • jak s blogem zacit a oslovit čtenáře
  • co vám blog může přinést
  • vzhled a obsah blogu
  • reklama na blogu
  • propagace na socialnich sitich

Termíny:

  • 22. 10. 2015 v 17:00
  • 5. 11. 2015 v 17:00

(oba semináře budou obsahově totožné)

Podmínky účasti na webinářích

  1. zaslání přihlášky na e-mail [email protected] (jméno, příjmení, mobil, nick na signálech); uvádějte, na jaký termín / téma se hlásíte
  2. být uživatelem signály.cz 
  3. zaplatit poplatek za seminář ve výši 100,- Kč (informace pro platbu budou poslány přihlášeným); pokud můžete uhradit částku vyšší, budeme vděční a využijeme ji na pokrytí nákladů na nájem aplikace pro webináře a na honorář lektorům

Maximální kapacita jednoho webináře je 20 posluchačů. Proto se neváhejte přihlásit co nejdříve!

Webináře se účastníte doma u svého počítače. Pro účast na webináři je třeba mít sluchátka, mikrofon, popřípadě kameru (není podmínkou) - rychlost připojení min 512 kb/s a to pro odesílání i přijímání dat (odpovídá to přibližně rychlosti potřebné pro telefonování přes Skype včetně zapnutého videa). Rychlost připojení je možné změřit zdarma na webových stránkách www.rychlost.cz nebo www.speedmeter.cz.

Lektorka o sobě:

Je mi 25 let, mám magistra z psychologie a bakaláře ze žurnalistiky. Už tři a půl roku bloguji na zghettablog.cz , o blogování jsem psala i bakalářku na žurnalistice, která obsahovala rozhovory s českymi foodblogery a za kterou jsem dostala cenu od Syndikátu novinářů. Díky blogu jsem dostala několik nabídek: už dva roky externě spolupracuji s Instinktem a píši jejich rubriku Menu, psala jsem pro projekt Dobrý oběd za stravenku a pekla jsem pravidelně do několika kaváren v Brně.